Zoeken

Website bouwen

Tijdens dit project in de eerste klas ga je aan de slag met het maken van een eigen website. Deze website maak je door gebruik te maken van de programmeertalen HTML en CSS. Met deze programmeertalen ga je aan de slag in Notepad++. Naast het programmeren leren we ook de basis van Photoshop en het belang van het kunnen bewerken van foto’s in combinatie met het maken van een website.
Dit project sluit je af doormiddel van een projectavond. Voor deze projectavond worden je ouders uitgenodigd. Tijdens deze projectavond zal je in groepjes de onderwerpen presenteren die voorbij zijn gekomen tijdens de lessen. Na de presentaties volgt het praktijkgedeelte van de avond, waarbij jij je ouders aan het werk gaat zetten. Het is de bedoeling dat je ouders een mini website gaan maken met jouw hulp.
Na het praktijkgedeelte laat je de website die jij in alle lesweken gemaakt hebt aan alle aanwezige ouders zien en zullen de ouders aan het einde van de avond stemmen op degene waarvan zij vinden dat die de mooiste, best werkende en meest creatieve website heeft gemaakt van de klas.

 Klik hier voor meer foto's van dit project.