Zoeken

Impressie van een wintersportreis

Vertrokken

Leerkrachten en leerlingen van het Kaj Munk College zijn in de avond van 2 februari 2017 met de bus vertrokken: de wintersportreis 2017 is van start gegaan. De koffers zijn zo groot dat het niet paste in de laadruimte. Dus lagen er ook koffers in de bus zelf, tussen de passagiers! Ondertussen aangekomen en wel, dus tijd voor de kamerindeling.Dag 1

Het is een topdag. Het is erg mooi weer en de sneeuwcondities zijn prima. De leerlingen hebben goed hun best gedaan met skiën en de beginnersgroep is al van de blauwe piste afgegaan! Alles bij elkaar dus een mooie prestatie, van vallen en opstaan en gewoon enthousiast weer doorgaan.

De avondmaaltijd bestaat uit kipkerrie en er staat later vanavond een disco party op de planning. Met twee dj's kan het haast niet anders dan helemaal losgaan. En als het dak eraf gaat, skiën we gewoon naar beneden en ons bed in!

Dag 2

Vandaag zijn ook de beginnende boarders met de stoeltjeslift naar boven gegaan om de echte piste af te gaan. Alle groepen kunnen nu de berg af skiën of boarden. Niemand meer naar de beginnersweide.

We hebben vandaag weer een zonnige dag gehad. Om 16:00 uur naar de supermarkt om snoep, chocola, chips en vele liters cola in te slaan voor de laatste 2 dagen en de weg terug...

17:30 uur is er avondeten en van 19:00 uur tot 21:00 uur gaan we naar het zwembad. Een lekkere avond ontspannen én vooral veel gebruik maken van de glijbaan!

Dag 3

Vandaag weer een geweldige dag op de piste. Ook het weer was vandaag weer prachtig. Dat wordt nog weer even omschakelen als we terug zijn in Nederland. Alhoewel, als we de weersvoorspelling mogen geloven houden we onze ski- en snowboarduitrusting gewoon bij de hand...

Vanavond kregen we overheerlijke spaghetti en als afsluiter gaan we flink oefenen op onze pokerface. Of even lekker pesten. Het kaartspel pesten.

Dag 4

Vandaag heeft het de hele dag gesneeuwd. Heerlijk skiën en snowboarden op 10 cm verse sneeuw: een geweldige laatste dag op de bergen! Om 14:45 uur uur het huurmateriaal weer terug brengen om daarna met de skibus terug naar Gasthof Hauser te rijden. Dan met z'n allen binnen een uur (!) douchen om daarna nog heerlijk te eten voor we helaas alweer de bus in moeten voor de rit om 19:15 uur terug naar Hoofddorp.

Het waren 4 geweldige dagen met een geweldige groep leerlingen. Namens de docenten van Leverreizen, Eric de buschauffeur en jullie eigen LO docenten willen wij jullie bedanken voor deze top tijd in de sneeuw!

Aftermovie----------
Klik hier voor een foto-impressie.