3M kookt voor Unicef

Bericht geplaatst op: 11-4-2017

Nieuws, Schooljaar '16/'17

Voor het vak maatschappijleer staat er een Praktische Opdracht op het programma. Er werden de afgelopen weken lessen gegeven door leerlingen uit 3M aan brugklassen, er werd een lunch georganiseerd en het enige echte KMC-restaurant werd voor deze avond geopend.

Een deel van de leerlingen uit 3M2 zorgden voor dit diner: de bediening, het verzorgen van de maaltijd en de algemene coördinatie. Daarbij ontbrak het zeker niet aan aankleding van de tafels. Er stonden zelfs mini-kranten op tafel, met nieuws van de afgelopen tijd. Zeker geen saaie momenten dus, tussen de verschillende gangen door.

Via een speciaal samengesteld menu konden een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht besteld worden, waarbij zelfs creatieve combinaties geen probleem waren voor de chefs en de garçons van 'Chez KMC'.

Er vond ook een presentatie plaats over Unicef, met bijbehorende quiz. Zo kon het personeel van het Kaj Munk College, als gasten in het restaurant, laten zien hoeveel ze wisten over burgerrechten, de grondwet en de rechtsstaat. Met zelf enkele tienen als eindcijfer!

Al met al een prachtiger prestatie van deze leerlingen uit 3M2, waarvan de opbrengst nota bene naar Unicef gaat! Alle afwezigen hebben een culinair en organisatorisch spektakel gemist. Complimenten voor deze groep. Absoluut.

Eindoordeel: 5 sterren

Deze recensie is mede mogelijk gemaakt door onze culinair recensent.

Klik hier voor een foto-impressie.