Excursie 3S

Bericht geplaatst op: 15-12-2017

Nieuws, Science

Met de leerlingen uit 3S die gekozen hebben voor het science project programmeren van games en apps gingen wij naar het game museum in Beverwijk.
Een 2,5 uur durende experience langs de games van vroeger (o.a. Pong) tot nu (PS4).
De leerlingen kwamen met alle spellen in aanraking en kregen de kans om computerspellen te spelen uit de tijd van hun opa's, oma's, vaders en moeders.

Tussendoor een korte rondleiding waar ze te horen kregen wat er in al die jaren is verandert aan de game consoles (joysticks, controllers, kleuren, gebruiksvriendelijkheid, graphics, etc.).

Na deze ochtend met alle ideeën gaan ze nu tijdens de sciencelessen verder programmeren aan hun eigen games en een eigen game museum bouwen als afsluiting van dit project.

Klik hier voor een aantal foto's van deze excursie.