Woensdag 7 februari: Kick-off Fataal schooltour

Bericht geplaatst op: 30-1-2018

Nieuws

Op woensdag 7 februari wordt er op het Kaj Munk College uitgebreid stilgestaan bij de impact van zinloos geweld. In het bijzijn van de landelijke pers  en 101 havo-3 leerlingen vindt om 09.00 uur de kick-off plaats van de film Fataal. Do verzorgt de presentatie (zie RTL nieuws en de Telegraaf) en voordat de film vertoond wordt, gaan de leerlingen in gesprek met Jasper en Ronnie, die nog steeds de fysieke en mentale gevolgen ondervinden van zinloos geweld, toen zij na een avondje stapje werden aangevallen door jongeren met een betonschaar. De film en het bijbehorende lesmateriaal zal later dit schooljaar ook in de andere klassen gebruikt  worden, maar onze havo-3 leerlingen krijgen dus de primeur van 2018.

Meer informatie is te vinden op: fataaldefilm.nl/schoolvoorstellingen

Update 21-03-2018:
De aftermovie is hier te bekijken!