Shakespeare laag 3

Bericht geplaatst op: 14-2-2019

Kunstmediacultuur, Nieuws

Introduction to Shakespeare voor laag 3

Afgelopen week heeft het Big Wheel Theatre uit London de interactieve voorstelling ‘Introduction to Shakespeare’ op onze school gespeeld.
In totaal hebben zij 5 voorstellingen van 1,5 uur gegeven aan alle leerlingen uit laag 3 van mavo tot vwo niveau. De docenten Engels hebben de leerlingen voorbereid op deze kennismaking met de grootste schrijver, entertainer en acteur uit de Engelse literatuur: William Shakespeare!
Verschillende genres van zijn toneelstukken zijn aan bod gekomen, tragedies, komedies en historische stukken, waarbij uiteraard alleen Engels werd gesproken.
De enthousiaste acteurs namen diverse rollen voor hun rekening en betrokken ook de leerlingen bij het spel, wat tot mooie hilarische scenes leidde!

Klik hier voor meer foto's.