Nieuws

Technasium Top Award

Bericht geplaatst op: 17-4-2019

Nieuws

Afgelopen donderdag 11 april zijn Bernt, Elijah, Lisa en Max van 3T2 met hun project 'Green Wall' door de vakjury unaniem verkozen tot winnaar van het minisymposium Technasium Top Award. In opdracht van OTIB, het Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch Installatie Bedrijf, hebben deze leerlingen een overtuigend plan gemaakt om onze school Van Gas Los te krijgen.

De 'Green Wall' overtuigde niet alleen door een gedegen onderbouwing met cijfers en berekeningen maar ook door de uitstraling van deze groene school en de energieke bewustwording van dit plan bij leerlingen en docenten. Van de 10 strijdende teams van het Sint Michael College uit Zaandam, het Metis Montessori Lyceum uit Amsterdam, het Ichtus Lyceum uit Driehuis en ons eigen Kaj Munk College bleek de Green Wall onaantastbaar in zijn kwaliteit. Dit plan is dan ook terecht uitgeroepen tot winnaar en is daarmee direct gepromoveerd naar de landelijke finale van de Technasium Top Award die op 16 mei wordt gehouden in Rijswijk.

Green Wall, gefeliciteerd met dit prachtig resultaat en succes met de voorbereidingen voor deze ultieme eindpresentatie in Rijswijk.