Welkom groep 8

Zit je in groep 8 en denk je erover om naar het Kaj Munk College te gaan? Klik dan hier voor meer informatie!

mavo bètadesign

Als je een mavoleerling bent en je graag samenwerkt, creatief bent, interesse hebt voor technische problemen en durft te presenteren dan is bètadesign vast en zeker iets voor jou!

vwo science technasium

Stel je vaak vragen? Durf je op zoek te gaan naar antwoorden? Hou je van wetenschap, proefjes en ontdekken? Dan is science misschien wel wat voor jou!

havo technasium

Tijdens O&O leer je niet uit boeken, maar werk je aan levensechte opdrachten vanuit de praktijk met echte bedrijven of instellingen als opdrachtgever.

kunst media cultuur

We besteden veel aandacht aan kunst, media en cultuur. Eerst maak je kennis met een breed aanbod om zo te ervaren wat je het leukste vindt. Daarna kun je je verdiepen in die vakken.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Zoeken

Science avond 1VS1

Bericht geplaatst op: 9-11-2017

Nieuws, Science


Aan het begin van het schooljaar waren de leerlingen van klas 1VS1 begonnen met het bouwen van een website en dat ging verassend goed. Er waren tijdens een project nog nooit zo weinig vragen gesteld. Hierdoor ontstonden al heel snel hele mooie websites. Vandaag op 8 november 2017 was de afsluiting van het project website bouwen. Het was een hele gezellig avond samen met de klas, opa's, oma's, broertjes, zusjes en natuurlijk ook onze ouders. In het begin moest iedereen die mee was proberen zelf een kleine website in elkaar te zetten onderleiding van hun eigen zoon of dochter. Dat vonden ze natuurlijk erg lastig, omdat wij hier 8 weken de tijd voor hebben gehad. Daarna mochten wij allemaal onze eigen gemaakte website aan alle aanwezigen laten zien en vooral ook laten zien waarom je website zo bijzonder was. Er werd gestemd op de mooiste websites en de kinderen konden mooie prijzen winnen. Uiteindelijk kreeg iedereen een website certificaat voor het volgen van dit project en een zakje chips. Op de derde plek stond de website van Rick, de tweede was die van Rimke en de eerste plaats ging naar Finn. De kinderen en de ouders vonden het leuk en het was een hele informatieve en gezellige avond en erg leuk om dit project op deze manier af te sluiten.

Klik hier voor een paar foto's van deze avond.

Groeten van NinoTerug