Welkom groep 8

Zit je in groep 8 en denk je erover om naar het Kaj Munk College te gaan? Klik dan hier voor meer informatie!

mavo bètadesign

Als je een mavoleerling bent en je graag samenwerkt, creatief bent, interesse hebt voor technische problemen en durft te presenteren dan is bètadesign vast en zeker iets voor jou!

vwo science technasium

Stel je vaak vragen? Durf je op zoek te gaan naar antwoorden? Hou je van wetenschap, proefjes en ontdekken? Dan is science misschien wel wat voor jou!

havo technasium

Tijdens O&O leer je niet uit boeken, maar werk je aan levensechte opdrachten vanuit de praktijk met echte bedrijven of instellingen als opdrachtgever.

kunst media cultuur

We besteden veel aandacht aan kunst, media en cultuur. Eerst maak je kennis met een breed aanbod om zo te ervaren wat je het leukste vindt. Daarna kun je je verdiepen in die vakken.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Zoeken

NK Alpine

Bericht geplaatst op: 26-11-2017NK Alpineskiën

Op 4 en 5 November 2017 vond in Landgraaf het Nederlandse Kampioenschap Alpineskiën plaats. De categorie jeugd bestond uit de 102 geselecteerde skiërs van de Nederlandse Ski Vereniging. Ook Caelin van der Wal uit 4M4 was geselecteerd. Na een intensieve trainings periode, die soms moeilijk verliep door een eerdere blessure van 6 maanden hebben we toch besloten om mee te doen.

De wedstrijd bestond uit 2 verschillende slaloms.

Helaas is de wedstrijd niet helemaal op verlopen zoals we hadden gehoopt. Vanuit een eerste plaatsing in mijn categorie ben ik helaas niet verder dan een 10e plek gekomen bij de dames. Mijn trainers en ik waren erg teleurgesteld door deze prestatie omdat we het anders hadden ingeschat. Inmiddels zijn we weer hard aan het trainen voor de wedstrijden in Oostenrijk waaronder het Nederlands Kampioenschap in de bergen. Waarvoor ik weer ben geselecteerd.
Terug