Welkom groep 8

Zit je in groep 8 en denk je erover om naar het Kaj Munk College te gaan? Klik dan hier voor meer informatie!

mavo bètadesign

Als je een mavoleerling bent en je graag samenwerkt, creatief bent, interesse hebt voor technische problemen en durft te presenteren dan is bètadesign vast en zeker iets voor jou!

vwo science technasium

Stel je vaak vragen? Durf je op zoek te gaan naar antwoorden? Hou je van wetenschap, proefjes en ontdekken? Dan is science misschien wel wat voor jou!

havo technasium

Tijdens O&O leer je niet uit boeken, maar werk je aan levensechte opdrachten vanuit de praktijk met echte bedrijven of instellingen als opdrachtgever.

kunst media cultuur

We besteden veel aandacht aan kunst, media en cultuur. Eerst maak je kennis met een breed aanbod om zo te ervaren wat je het leukste vindt. Daarna kun je je verdiepen in die vakken.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Zoeken

Kaj Munk in actie!

Bericht geplaatst op: 23-12-2017

Nieuws


Kaj Munk in actie !
Ook op het Kaj Munk is de kerstvakantie begonnen. Kerst op het Kaj Munk betekende behalve het traditionele kerstontbijt ook een kerstmarkt en een kerstshow met gevarieerde optredens van hoog niveau – er werd muziek gemaakt , gegoocheld en zelfgeschreven verhalen voorgelezen.
Ook werd er actie gevoerd ten bate van Serious Request . Dit jaar is het doel het ondersteunen van het Rode Kruis , dat door oorlog of rampen verscheurde families wil herenigen. Op de kerstmarkt werden nagels gelakt en lekkernijen of boekjes met zelfgeschreven verhalen verkocht . Op velerlei wijzen werd geld bijeengebracht. Er werden flessen ingezameld, auto’s gewassen enz. Klas 1b1 organiseerde een heuse ‘kerstduik’ in het Haarlemmermeerse Bos. Ruimhartige sponsors zorgden voor een opbrengst van € 324,-! Op dit moment bedraagt het opgehaalde bedrag € 1797,65- . Alle leerlingen en docenten , die dit mogelijk hebben gemaakt , hartelijk dank !

Terug