Welkom


mavo bètadesign

Als je een mavoleerling bent en je graag samenwerkt, creatief bent, interesse hebt voor technische problemen en durft te presenteren dan is bètadesign vast en zeker iets voor jou!

vwo science technasium

Stel je vaak vragen? Durf je op zoek te gaan naar antwoorden? Hou je van wetenschap, proefjes en ontdekken? Dan is science misschien wel wat voor jou!

havo technasium

Tijdens O&O leer je niet uit boeken, maar werk je aan levensechte opdrachten vanuit de praktijk met echte bedrijven of instellingen als opdrachtgever.

kunst media cultuur

We besteden veel aandacht aan kunst, media en cultuur. Eerst maak je kennis met een breed aanbod om zo te ervaren wat je het leukste vindt. Daarna kun je je verdiepen in die vakken.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Zoeken

Fataal op Kaj Munk

Bericht geplaatst op: 8-2-2018Op woensdag 7 februari werd er op het Kaj Munk College uitgebreid stilgestaan bij de impact van zinloos geweld. 

Het homokoppel Ronnie en Jasper uit Arnhem is woensdag op het Kaj Munk College begonnen met een scholentour tegen zinloos geweld.

Het stel wil de scholieren met hun verhalen bewust maken van wat voor impact zinloos geweld heeft. 'Ik denk dat je daar te weinig bij stilstaat als ik zie hoe ik ernaar heb gekeken achteraf', vertelt Ronnie. 'Dan zie ik dat het veel meer impact heeft dan je van tevoren kunt bedenken.'

Het verhaal dat beiden vertelden in Hoofddorp maakte veel indrukken op de 140 leerlingen uit 4 havo. 'Ik denk dat het mensen, zeker van onze leeftijd, aanspreekt omdat het een heftig verhaal is', zegt een leerlinge. 'Hopelijk helpt het om mensen te laten nadenken voordat ze iets doen', zegt een ander.

Bekijk hier een aantal foto´s.

Lees hier het artikel op omroep Gelderland.
Lees hier het artikel op HCnieuws.
Bekijk hier het item op Hart van Nederland (minuut 9.35).


Terug