Welkom


mavo bètadesign

Als je een mavoleerling bent en je graag samenwerkt, creatief bent, interesse hebt voor technische problemen en durft te presenteren dan is bètadesign vast en zeker iets voor jou!

vwo science technasium

Stel je vaak vragen? Durf je op zoek te gaan naar antwoorden? Hou je van wetenschap, proefjes en ontdekken? Dan is science misschien wel wat voor jou!

havo technasium

Tijdens O&O leer je niet uit boeken, maar werk je aan levensechte opdrachten vanuit de praktijk met echte bedrijven of instellingen als opdrachtgever.

kunst media cultuur

We besteden veel aandacht aan kunst, media en cultuur. Eerst maak je kennis met een breed aanbod om zo te ervaren wat je het leukste vindt. Daarna kun je je verdiepen in die vakken.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Zoeken

NK Schoolteams ski 2018

Bericht geplaatst op: 11-2-2018Op zaterdag 10 februari 2018 hebben Guuske Kouwenhoven, Ida Basic, Lucas Kwakkenbos, Quint van der Riet en Sten Veltman meegedaan aan de voorronde van het NK Schoolteams aan het onderdeel skiën. Deze voorronde was bij skicentrum Hoofddorp.

Na een lange dag hebben ze zich gekwalificeerd met een 1e plaats en gaan ze de finale skien op 7 april 2018 in Snowworld Zoetermeer.

Tijdens de voorronde hebben ze ook nog de volgende individuele kwalificaties behaald:

Snelste meisje (niet licentiehouder)

- 1e plaats: Guuske Kouwenhoven

- 3e plaats: Ida Basic

Snelste jongen (niet licentiehouder)

- 1e plaats: Lucas Kwakkenbos

- 2e plaats: Quint van der Riet

Snelste jongen (licentiehouder)

- 1e plaats: Sten Veltman


Van harte gefeliciteerd met jullie 1e plaats en heel veel succes bij de finale.

Sectie LO.

Terug