Welkom groep 8

Zit je in groep 8 en denk je erover om naar het Kaj Munk College te gaan? Klik dan hier voor meer informatie!

mavo bètadesign

Als je een mavoleerling bent en je graag samenwerkt, creatief bent, interesse hebt voor technische problemen en durft te presenteren dan is bètadesign vast en zeker iets voor jou!

vwo science technasium

Stel je vaak vragen? Durf je op zoek te gaan naar antwoorden? Hou je van wetenschap, proefjes en ontdekken? Dan is science misschien wel wat voor jou!

havo technasium

Tijdens O&O leer je niet uit boeken, maar werk je aan levensechte opdrachten vanuit de praktijk met echte bedrijven of instellingen als opdrachtgever.

kunst media cultuur

We besteden veel aandacht aan kunst, media en cultuur. Eerst maak je kennis met een breed aanbod om zo te ervaren wat je het leukste vindt. Daarna kun je je verdiepen in die vakken.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Zoeken

Introduction to Shakespeare

Bericht geplaatst op: 12-3-2018Afgelopen week is het Big Wheel Theatre gezelschap uit London op school geweest voor de interactieve voorstelling ‘Introduction to Shakespeare’. De voorstelling was voorbereid door de docenten Engels en CKV (3m)

In vijf voorstellingen konden alle leerlingen uit laag 3 kennismaken met de grootste schrijver, entertainer en acteur uit de Engelse literatuur: William Shakespeare! Wie was Shakespeare? Waarom was hij zo beroemd? Tijdens de voorstelling hebben de leerlingen kennisgemaakt met Shakespeare als de grote entertainer uit zijn tijd.

De volgende onderdelen kwamen aan bod:
- Het Globe theatre
- Interview met de spelers uit ‘A Midsummer Night’s Dream’
- Interactieve voorstelling ‘Hamlet’

Verschillende genres van zijn toneelstukken zijn aan bod gekomen, tragedies, komedies en historische stukken, waarbij uiteraard alleen Engels werd gesproken. De enthousiaste acteurs namen diverse rollen voor hun rekening en betrokken ook de leerlingen bij het spel, wat tot mooie hilarische scenes leidde! Zij hebben prima mee gespeeld!

Voor alle foto´s, klik hier!Terug