Open huis

vrijdag 18 januari van 19.00 uur tot 21.30 uur
zaterdag 19 januari van 11.00 uur tot 13.30 uur
Lesjesmiddag:
woensdag 30 januari 2019 (13.30 - 15.15 uur)
Schrijf je hier in voor de lesjesmiddag. 

mavo bètadesign

Als je een mavoleerling bent en je graag samenwerkt, creatief bent, interesse hebt voor technische problemen en durft te presenteren dan is bètadesign vast en zeker iets voor jou!

vwo science technasium

Stel je vaak vragen? Durf je op zoek te gaan naar antwoorden? Hou je van wetenschap, proefjes en ontdekken? Dan is science misschien wel wat voor jou!

havo technasium

Tijdens O&O leer je niet uit boeken, maar werk je aan levensechte opdrachten vanuit de praktijk met echte bedrijven of instellingen als opdrachtgever.

kunst media cultuur

We besteden veel aandacht aan kunst, media en cultuur. Eerst maak je kennis met een breed aanbod om zo te ervaren wat je het leukste vindt. Daarna kun je je verdiepen in die vakken.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Zoeken

Leerlingenraad

Bericht geplaatst op: 13-3-2018Leerlingenraad

Hey, wij zijn de leerlingenraad. Je kent ons waarschijnlijk van het groepje mensen die de rozen langsbrengt op Valentijnsdag en de chocoladeletters op 5 december, maar wij doen nog veel meer.

Wij zetten ons in voor de leerlingen op het Kaj Munk College om onjuistheden aan de kaak te stellen en komen daarvoor elke vrijdag bij elkaar om het een en ander te bespreken. Zo controleren wij bijvoorbeeld het leerlingenstatuut waar alle rechten van leerlingen in staan en mogen daar ook aanvullingen aan geven die vervolgens door de medezeggenschapsraad worden beoordeeld. Wij staan dus in nauw contact met de medezeggenschapsraad, maar ook met de rector en kunnen je daarom mogelijk helpen met moeilijkheden die jij ervaart als KajMunk-leerling of met zaken waar je het niet mee eens bent. Als je dus met een vraag zit of er is iets gebeurt op school waar je het graag over zou willen hebben met ons, helpen wij je graag, want daar zijn we voor! Om contact met ons op te nemen kun je ons bereiken via het e-mailadres van de leerlingenraad: leerlingenraad@kajmunk.nl Anoniem mag natuurlijk ook.

Wat doet de leerlingenraad ?
Iedereen zal misschien wel iets kunnen bedenken waarin de school nog verbeteren kan. Maar hoe maak je jouw ideeën bekend? En hoe vergroot je de kans dat die ideeën ook worden uitgevoerd? Een leerlingenraad kan meedenken met de leerkrachten en zal aan de slag gaan met de ideeën die ze binnenkrijgen. Met een groep sta je sterker dan alleen. Deze raad kan zich ook bezighouden met het meedenken over de organisatie van allerlei activiteiten.

Wie zitten in de leerlingenraad?
- Amber Rademaker 5V1
- Jessica Sarmiento Rodriguez 6V2
- Marieke Vijlbrief 6V3
- Rosa Zuidam 2S1
- Guuske Kouwenhoven 2S1
- Julia Mulder 2S1
- Marloes Boetekees 5V4
- Li-Mei Koene 3H4
- Chaya Berger 5V1
- Reinoud Klein Nagelvoort 5H3
- Thom van Poecke 5V3
- Floor Ekelschot 5V4
- Isabel Berger 4V1

Groetjes,

De Leerlingenraad

Terug