Open huis

vrijdag 18 januari van 19.00 uur tot 21.30 uur
zaterdag 19 januari van 11.00 uur tot 13.30 uur
Lesjesmiddag:
woensdag 30 januari 2019 (13.30 - 15.15 uur)
Schrijf je hier in voor de lesjesmiddag. 

mavo bètadesign

Als je een mavoleerling bent en je graag samenwerkt, creatief bent, interesse hebt voor technische problemen en durft te presenteren dan is bètadesign vast en zeker iets voor jou!

vwo science technasium

Stel je vaak vragen? Durf je op zoek te gaan naar antwoorden? Hou je van wetenschap, proefjes en ontdekken? Dan is science misschien wel wat voor jou!

havo technasium

Tijdens O&O leer je niet uit boeken, maar werk je aan levensechte opdrachten vanuit de praktijk met echte bedrijven of instellingen als opdrachtgever.

kunst media cultuur

We besteden veel aandacht aan kunst, media en cultuur. Eerst maak je kennis met een breed aanbod om zo te ervaren wat je het leukste vindt. Daarna kun je je verdiepen in die vakken.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Zoeken

Trainingsstage Ilse

Bericht geplaatst op: 15-5-2018Trainingsstage met Spaanse topclub

Van 6 tot en met 8 april heeft Ilse de Heij (1T1) deelgenomen aan een trainingsstage Synchroonzwemmen met de Spaanse topclub CN Granoller. Drie dagen lang is er hard gewerkt, maar er was ook ruimte voor plezier.

Maar liefst 19 Spaanse zwemsters kwamen op vrijdagochtend vroeg aan op Schiphol. Deze zwemsters werden ondergebracht bij gastgezinnen van ZPCH Synchroonzwemmen. Ook bij Ilse verbleven 2 Spaanse zwemsters. Direct na aankomst op Schiphol ging iedereen naar het SKWA voor de 1e training. Deze duurde 5 uur en er werden veel onderdelen gezamenlijk getraind. Voor Ilse en natuurlijk haar teamgenoten een mooie ervaring met veel nieuwe oefeningen. Ook op zaterdag werd de hele dag hard getraind. In de avond was er een Hollandse avond met spelletjes en Hollandse hapjes als stroopwafels, appeltaart, kaas en dropjes.

Zondagochtend was er een vroege training met aansluitend een demonstratie. Zwemsters van beide clubs lieten aan de ouders en andere belangstellenden zien wat ze geleerd hadden. Na deze demonstratie was er tijd over voor een leuk uitstapje. Ilse is met haar logees June en Marina naar Amsterdam geweest voor een stadwandeling en een rondvaart.

Het was een heel erg leuk weekend en we hebben veel geleerd. De Spaanse zwemsters zijn echt heel erg goed. In september zal Ilse naar Spanje gaan om daar mee te trainen bij de Spaanse club.
Terug