Open huis

vrijdag 18 januari van 19.00 uur tot 21.30 uur
zaterdag 19 januari van 11.00 uur tot 13.30 uur
Lesjesmiddag:
woensdag 30 januari 2019 (13.30 - 15.15 uur)
Schrijf je hier in voor de lesjesmiddag. 

mavo bètadesign

Als je een mavoleerling bent en je graag samenwerkt, creatief bent, interesse hebt voor technische problemen en durft te presenteren dan is bètadesign vast en zeker iets voor jou!

vwo science technasium

Stel je vaak vragen? Durf je op zoek te gaan naar antwoorden? Hou je van wetenschap, proefjes en ontdekken? Dan is science misschien wel wat voor jou!

havo technasium

Tijdens O&O leer je niet uit boeken, maar werk je aan levensechte opdrachten vanuit de praktijk met echte bedrijven of instellingen als opdrachtgever.

kunst media cultuur

We besteden veel aandacht aan kunst, media en cultuur. Eerst maak je kennis met een breed aanbod om zo te ervaren wat je het leukste vindt. Daarna kun je je verdiepen in die vakken.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Zoeken

Night of the Nerds

Bericht geplaatst op: 10-6-2018Als deelnemers aan het Technasium Top Award viruskennerproject hebben leerlingen van 3T op 5 juni de inmiddels legendarische Night of the Nerds in Eindhoven mogen bezoeken.

Ten midden van robots, gamers, escape rooms, nerds en computerinstallaties hebben onze leerlingen in de reusachtige en donkere hallen van de voormalige gloeilampenfabriek van Philips weer iets meer van de wonderlijke wereld van technologie en virtual reality kunnen ervaren en ontdekken.

Een bijzondere en geslaagde trip voor nieuwsgierige leerlingen met belangstelling voor computertechnologie.


Terug