Open huis

vrijdag 18 januari van 19.00 uur tot 21.30 uur
zaterdag 19 januari van 11.00 uur tot 13.30 uur
Lesjesmiddag:
woensdag 30 januari 2019 (13.30 - 15.15 uur)
Schrijf je hier in voor de lesjesmiddag. 

mavo bètadesign

Als je een mavoleerling bent en je graag samenwerkt, creatief bent, interesse hebt voor technische problemen en durft te presenteren dan is bètadesign vast en zeker iets voor jou!

vwo science technasium

Stel je vaak vragen? Durf je op zoek te gaan naar antwoorden? Hou je van wetenschap, proefjes en ontdekken? Dan is science misschien wel wat voor jou!

havo technasium

Tijdens O&O leer je niet uit boeken, maar werk je aan levensechte opdrachten vanuit de praktijk met echte bedrijven of instellingen als opdrachtgever.

kunst media cultuur

We besteden veel aandacht aan kunst, media en cultuur. Eerst maak je kennis met een breed aanbod om zo te ervaren wat je het leukste vindt. Daarna kun je je verdiepen in die vakken.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Zoeken

NK Turnen

Bericht geplaatst op: 12-6-2018

Nieuws, Toptalenten


Mart Mossel en Julien Zwiers geplaatst voor het NK Turnen!!

Afgelopen maanden waren er in Winterswijk, Volendam, Kampen en dit laatste weekend in het Groningse Leek kwalificatiewedstrijden voor plaatsing voor de NK finale turnen aankomende zaterdag 2 juni in Hoofddorp.

In deze meerkampfinale zullen twee jongens van het Kaj Munk deelnemen. Julien Zwiers (2VS) in de klasse 1e divisie Junior I en Mart Mossel (1T3) in de 2e divisie Jeugd. Beiden behoren zij dit jaar tot de 12 besten in hun klasse. Hun vele trainingsuren zijn beloond!

Voor beiden begint de finale zaterdag om 13uur50 in het SKWA in Hoofddorp.

Beide jongens komen de volgende dag op 12uur10 nogmaals in actie voor de toestelfinales.

Zo zal Mart op voltige en rek uitkomen en Julien op voltige, rek, ringen en brug.

Succes mannen!!

Terug