Welkom groep 8

Zit je in groep 8 en denk je erover om naar het Kaj Munk College te gaan? Klik dan hier voor meer informatie!

mavo bètadesign

Als je een mavoleerling bent en je graag samenwerkt, creatief bent, interesse hebt voor technische problemen en durft te presenteren dan is bètadesign vast en zeker iets voor jou!

vwo science technasium

Stel je vaak vragen? Durf je op zoek te gaan naar antwoorden? Hou je van wetenschap, proefjes en ontdekken? Dan is science misschien wel wat voor jou!

havo technasium

Tijdens O&O leer je niet uit boeken, maar werk je aan levensechte opdrachten vanuit de praktijk met echte bedrijven of instellingen als opdrachtgever.

kunst media cultuur

We besteden veel aandacht aan kunst, media en cultuur. Eerst maak je kennis met een breed aanbod om zo te ervaren wat je het leukste vindt. Daarna kun je je verdiepen in die vakken.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Zoeken

NK Turnen

Bericht geplaatst op: 12-6-2018

Nieuws, Toptalenten


Mart Mossel en Julien Zwiers geplaatst voor het NK Turnen!!

Afgelopen maanden waren er in Winterswijk, Volendam, Kampen en dit laatste weekend in het Groningse Leek kwalificatiewedstrijden voor plaatsing voor de NK finale turnen aankomende zaterdag 2 juni in Hoofddorp.

In deze meerkampfinale zullen twee jongens van het Kaj Munk deelnemen. Julien Zwiers (2VS) in de klasse 1e divisie Junior I en Mart Mossel (1T3) in de 2e divisie Jeugd. Beiden behoren zij dit jaar tot de 12 besten in hun klasse. Hun vele trainingsuren zijn beloond!

Voor beiden begint de finale zaterdag om 13uur50 in het SKWA in Hoofddorp.

Beide jongens komen de volgende dag op 12uur10 nogmaals in actie voor de toestelfinales.

Zo zal Mart op voltige en rek uitkomen en Julien op voltige, rek, ringen en brug.

Succes mannen!!

Terug