Welkom


mavo bètadesign

Als je een mavoleerling bent en je graag samenwerkt, creatief bent, interesse hebt voor technische problemen en durft te presenteren dan is bètadesign vast en zeker iets voor jou!

vwo science technasium

Stel je vaak vragen? Durf je op zoek te gaan naar antwoorden? Hou je van wetenschap, proefjes en ontdekken? Dan is science misschien wel wat voor jou!

havo technasium

Tijdens O&O leer je niet uit boeken, maar werk je aan levensechte opdrachten vanuit de praktijk met echte bedrijven of instellingen als opdrachtgever.

kunst media cultuur

We besteden veel aandacht aan kunst, media en cultuur. Eerst maak je kennis met een breed aanbod om zo te ervaren wat je het leukste vindt. Daarna kun je je verdiepen in die vakken.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Zoeken

Ilse de Heij 2e van Nederland

Bericht geplaatst op: 5-7-2018Op 16 juni 2018 is Ilse de Heij met haar team 2e van Nederland geworden. Dit NK was is het thuisbad in Hoofddorp. Na de voorrondes op zaterdag stond het team op de 2e plaats en dit hebben ze in de finales op zondag vast weten te houden. 

Een week later op de regionale kampioenschappen behaalde Ilse nogmaals een 2e plaats met haar team en een 3e plaats met haar uitvoering op de vrije combinatie. Dit laatste was een nieuw onderdeel voor haar.Terug