Welkom


mavo bètadesign

Als je een mavoleerling bent en je graag samenwerkt, creatief bent, interesse hebt voor technische problemen en durft te presenteren dan is bètadesign vast en zeker iets voor jou!

vwo science technasium

Stel je vaak vragen? Durf je op zoek te gaan naar antwoorden? Hou je van wetenschap, proefjes en ontdekken? Dan is science misschien wel wat voor jou!

havo technasium

Tijdens O&O leer je niet uit boeken, maar werk je aan levensechte opdrachten vanuit de praktijk met echte bedrijven of instellingen als opdrachtgever.

kunst media cultuur

We besteden veel aandacht aan kunst, media en cultuur. Eerst maak je kennis met een breed aanbod om zo te ervaren wat je het leukste vindt. Daarna kun je je verdiepen in die vakken.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Zoeken

Literatour

Bericht geplaatst op: 2-10-2018Dinsdag 26 september hadden de 4vwo-klassen in het kader van de boekenweek voor jongeren de schrijfster Anne-Gine Goemans op bezoek. De leerlingen hadden zich goed voorbereid door middel van het maken van presentatieposters waarop hun belangrijkste vragen aan de schrijfster stonden.
 
Anne-Gine Goemans vertelde een mooi verhaal over het schrijversvak en de research die daarbij hoort voor ze begint met schrijven. Daarna was er tijd om de posters te presenteren door de leerlingen. Anne-Gine Goemans was onder de indruk van de creatieve posters. Zoals dat gaat bij een bijzondere ontmoeting, vloog de tijd voorbij. Anne Gine heeft de leerlingen nog een thema opgegeven voor hun creatieve schrijfopdracht die ze voor het vak Nederlands moeten maken. We (docenten Nederlands 4V) zijn benieuwd hoe ze het thema ‘een betere wereld’ gaan uitwerken…

Sasja de Vos

Terug