Welkom


mavo bètadesign

Als je een mavoleerling bent en je graag samenwerkt, creatief bent, interesse hebt voor technische problemen en durft te presenteren dan is bètadesign vast en zeker iets voor jou!

vwo science technasium

Stel je vaak vragen? Durf je op zoek te gaan naar antwoorden? Hou je van wetenschap, proefjes en ontdekken? Dan is science misschien wel wat voor jou!

havo technasium

Tijdens O&O leer je niet uit boeken, maar werk je aan levensechte opdrachten vanuit de praktijk met echte bedrijven of instellingen als opdrachtgever.

kunst media cultuur

We besteden veel aandacht aan kunst, media en cultuur. Eerst maak je kennis met een breed aanbod om zo te ervaren wat je het leukste vindt. Daarna kun je je verdiepen in die vakken.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Zoeken

Kennismaken met (science-) technasium of bètadesign?

Bericht geplaatst op: 10-10-2018De brieven met ons bèta-kennismakingsaanbod zijn verstuurd naar de basisscholen. Voor zowel vwo (science-technasium) als havo (technasium) en mavo (bètadesign) zijn er activiteiten waar je aan mee kan doen.

Vwo: Een reeks van 5 masterclasses waarin je kennismaakt met onze bètavakken (biologie, wiskunde, natuurkunde en scheikunde) én het vak O&O (onderzoek en ontwerpen) dat op ons technasium gegeven wordt.

Havo: Ben je geïnteresseerd in ons technasium dan kan je tijdens één middag kennismaken met het vak O&O.

Mavo: Op de mavo bieden wij bètadesign aan waar je het vak T&T (technologie en toepassing) krijgt. Tijdens een ontwerpmiddag kan je kennismaken met bètadesign en het vak T&T.

Informeer bij de groep 8 docent voor meer informatie.

Inschrijving verloopt via de basisschool.


Terug