Welkom


mavo bètadesign

Als je een mavoleerling bent en je graag samenwerkt, creatief bent, interesse hebt voor technische problemen en durft te presenteren dan is bètadesign vast en zeker iets voor jou!

vwo science technasium

Stel je vaak vragen? Durf je op zoek te gaan naar antwoorden? Hou je van wetenschap, proefjes en ontdekken? Dan is science misschien wel wat voor jou!

havo technasium

Tijdens O&O leer je niet uit boeken, maar werk je aan levensechte opdrachten vanuit de praktijk met echte bedrijven of instellingen als opdrachtgever.

kunst media cultuur

We besteden veel aandacht aan kunst, media en cultuur. Eerst maak je kennis met een breed aanbod om zo te ervaren wat je het leukste vindt. Daarna kun je je verdiepen in die vakken.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Zoeken

Londen mavo 4 2018

Bericht geplaatst op: 19-10-2018Met 50 leerlingen en vijf docenten zijn we vier dagen naar het mooie Londen geweest, waar we hebben genoten van een afwisselend programma. We hebben onder andere diverse musea bezocht, voetbal fans hebben het Chelsea stadion van binnen bekeken, de meiden hebben geshopt en we kennen alle ins and outs over de beroemde seriemoordenaar Jack the Ripper. Zelfs de geschiedenis van het Britse koningshuis is uitgebreid naar voren gekomen tijdens een drie uur durende tour door Londen City en hebben we onze ogen uitgekeken tijdens de spetterende musical Aladdin op het Londense West End. 

Terug