Welkom


mavo bètadesign

Als je een mavoleerling bent en je graag samenwerkt, creatief bent, interesse hebt voor technische problemen en durft te presenteren dan is bètadesign vast en zeker iets voor jou!

vwo science technasium

Stel je vaak vragen? Durf je op zoek te gaan naar antwoorden? Hou je van wetenschap, proefjes en ontdekken? Dan is science misschien wel wat voor jou!

havo technasium

Tijdens O&O leer je niet uit boeken, maar werk je aan levensechte opdrachten vanuit de praktijk met echte bedrijven of instellingen als opdrachtgever.

kunst media cultuur

We besteden veel aandacht aan kunst, media en cultuur. Eerst maak je kennis met een breed aanbod om zo te ervaren wat je het leukste vindt. Daarna kun je je verdiepen in die vakken.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Zoeken

Mediawijsheid

Bericht geplaatst op: 7-11-2018In samenwerking met alle scholen uit de Haarlemmermeer en partners als GGD, Halt en Qpido is de gemeente Haarlemmermeer een campagne gestart over mediawijsheid. Op onze school hebben alle leerlingen uit de brugklassen voorlichting gekregen van Qpido over 'weet wat je deelt' en voor onze ouders hebben we een informatieavond hierover  op dinsdag 6 november. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar de website!

Terug