Welkom


mavo bètadesign

Als je een mavoleerling bent en je graag samenwerkt, creatief bent, interesse hebt voor technische problemen en durft te presenteren dan is bètadesign vast en zeker iets voor jou!

vwo science technasium

Stel je vaak vragen? Durf je op zoek te gaan naar antwoorden? Hou je van wetenschap, proefjes en ontdekken? Dan is science misschien wel wat voor jou!

havo technasium

Tijdens O&O leer je niet uit boeken, maar werk je aan levensechte opdrachten vanuit de praktijk met echte bedrijven of instellingen als opdrachtgever.

kunst media cultuur

We besteden veel aandacht aan kunst, media en cultuur. Eerst maak je kennis met een breed aanbod om zo te ervaren wat je het leukste vindt. Daarna kun je je verdiepen in die vakken.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Zoeken

Bus nieuws lijn 145

Bericht geplaatst op: 26-11-2018
Lijn 145 Hoofddorp centrum - Badhoevedorp

Lijn 145 gaat in Hoofddorp in beide richtingen altijd via de Kajmunkweg rijden. Hiermee krijgen scholieren de gehele dag door een rechtstreekse verbinding zowel van als naar de school.
De route via de halte Marktplein komt hiermee te vervallen. Daarnaast is de aansluiting in Badhoevedorp op lijn 195 van en naar Amsterdam Lelylaan verbeterd, hierdoor zijn aankomst- en vertrektijden over de gehele route van lijn 145 licht gewijzigd.

De bus zal ook een gelede bus worden (extra lange ‘harmonica’ bus) in de Schiphol stijl.


Terug