Welkom


mavo bètadesign

Als je een mavoleerling bent en je graag samenwerkt, creatief bent, interesse hebt voor technische problemen en durft te presenteren dan is bètadesign vast en zeker iets voor jou!

vwo science technasium

Stel je vaak vragen? Durf je op zoek te gaan naar antwoorden? Hou je van wetenschap, proefjes en ontdekken? Dan is science misschien wel wat voor jou!

havo technasium

Tijdens O&O leer je niet uit boeken, maar werk je aan levensechte opdrachten vanuit de praktijk met echte bedrijven of instellingen als opdrachtgever.

kunst media cultuur

We besteden veel aandacht aan kunst, media en cultuur. Eerst maak je kennis met een breed aanbod om zo te ervaren wat je het leukste vindt. Daarna kun je je verdiepen in die vakken.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Zoeken

Halve finale vakkanjers!

Bericht geplaatst op: 23-5-2019Twee jaar achtereen won het Kaj Munk College de Vakkanjers-wisselbeker, een landelijke techniek-innovatieprijs voor mavo en vmbo. Maylin van Grieken, Manou Rothert, Silvan van der Zwaard en Daan Cocu (2 bètadesign) hebben de taak de eer van hun school hoog te houden. Vandaag staan zij met hun ontwerp in de halve finale in het Haagse Techniek Innovatiehuis; zij moeten het opnemen tegen tien andere vmbo-scholen.

Terug