Welkom


mavo bètadesign

Als je een mavoleerling bent en je graag samenwerkt, creatief bent, interesse hebt voor technische problemen en durft te presenteren dan is bètadesign vast en zeker iets voor jou!

vwo science technasium

Stel je vaak vragen? Durf je op zoek te gaan naar antwoorden? Hou je van wetenschap, proefjes en ontdekken? Dan is science misschien wel wat voor jou!

havo technasium

Tijdens O&O leer je niet uit boeken, maar werk je aan levensechte opdrachten vanuit de praktijk met echte bedrijven of instellingen als opdrachtgever.

kunst media cultuur

We besteden veel aandacht aan kunst, media en cultuur. Eerst maak je kennis met een breed aanbod om zo te ervaren wat je het leukste vindt. Daarna kun je je verdiepen in die vakken.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Zoeken

CKV Architectuur - battle of the best

Bericht geplaatst op: 11-6-2019CKV Architectuur - battle of the best

Op 3 juni streden 10 teams uit de 4H en 4V klassen om de prijs voor het beste verbeterplan voor Hoofddorp. De teams hadden zelf een zwakke plek in Hoofddorp gekozen die zij gingen verbeteren.

Op de eerste plaats eindigde Nataly Sijtsma uit 4H3. Zij overtuigde de jury bestaande uit van Wim van der Lee (senior adviseur stedebouw Gemeente Haarlemmermeer), Yvonne Lub (Directeur Podium voor Architectuur Haarlemmermeer en Schiphol), Britt Dekker (Docent & Projectleider VO) en onze eigen rector Briënne ten Napel met haar idee voor een upgrade van het Polderplein. Hierbij hield zij rekening met aspecten als verouderde architectuur, geluidsoverlast, sociale cohesie in de binnenstad en 'last not least' actuele esthetiek.

De tweede plaats ging naar Robin van den Braak, Thom Lamens en Jeroen Prins voor hun door gamification ondersteunde radicale veranderplan voor de wijk Overbos. Op een gedeelde derde plaats konden zich te teams uit klas 4V1 (Tim Guezen, Stijn Veenstra, Judah Robson en Denis Koltypin) en 4H2 (Chazz van den Hof, Nadir Berrakouane en Maurice Seydel) vinden met hun ontwerpen voor een openlucht studieplek in de Fruittuinen (de Paddenstoel) en een heel grote skatebaan voor Hoofddorps sportieve jeugd.

Alle tien ontwerpen van onze talenten zullen te zien zijn tijdens de "We Make The Landscape" op 21 juni (https://wemakethe.city/production/fotografie-wemakethe-landscape).

Supertrots neem ik afscheid als coördinator CKV en van het Kaj Munk College, Regina Wesche

Zie volgende link: https://wemakethe.city/production/fotografie-wemakethe-landscapeTerug