Welkom

Informatieavonden:
- woensdag 8 januari '20 van 19.30 - 21.00 uur
- donderdag 9 januari '20 van 19.30 - 21.00 uur
Vanaf 19.00 uur staat de koffie/thee klaar.

mavo bètadesign

Als je een mavoleerling bent en je graag samenwerkt, creatief bent, interesse hebt voor technische problemen en durft te presenteren dan is bètadesign vast en zeker iets voor jou!

vwo science technasium

Stel je vaak vragen? Durf je op zoek te gaan naar antwoorden? Hou je van wetenschap, proefjes en ontdekken? Dan is science misschien wel wat voor jou!

havo technasium

Tijdens O&O leer je niet uit boeken, maar werk je aan levensechte opdrachten vanuit de praktijk met echte bedrijven of instellingen als opdrachtgever.

kunst media cultuur

We besteden veel aandacht aan kunst, media en cultuur. Eerst maak je kennis met een breed aanbod om zo te ervaren wat je het leukste vindt. Daarna kun je je verdiepen in die vakken.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Zoeken

Poldersport 3e klassers

Bericht geplaatst op: 1-9-2019

Nieuws


Poldersporten!

Je zit in een nieuwe derde klas en wilt bij de start van het schooljaar graag je klasgenoten wat beter leren kennen...dan ga je dus met zijn allen de polder in!

Daar ren, klim, duik en zwem je over de nodige hindernissen. Het komt aan op samenwerking, vertrouwen, inzicht, keuzes maken en doorzettingsvermogen. Precies wat je de rest van het jaar ook zo nodig hebt. Dus als je ongeschonden de Polder uitkomt dan kan er de rest van het jaar niets meer misgaan😊!

Klik hier voor meer foto's van deze activiteit.

Terug