Welkom

Informatieavonden:
- woensdag 8 januari '20 van 19.30 - 21.00 uur
- donderdag 9 januari '20 van 19.30 - 21.00 uur
Vanaf 19.00 uur staat de koffie/thee klaar.

mavo bètadesign

Als je een mavoleerling bent en je graag samenwerkt, creatief bent, interesse hebt voor technische problemen en durft te presenteren dan is bètadesign vast en zeker iets voor jou!

vwo science technasium

Stel je vaak vragen? Durf je op zoek te gaan naar antwoorden? Hou je van wetenschap, proefjes en ontdekken? Dan is science misschien wel wat voor jou!

havo technasium

Tijdens O&O leer je niet uit boeken, maar werk je aan levensechte opdrachten vanuit de praktijk met echte bedrijven of instellingen als opdrachtgever.

kunst media cultuur

We besteden veel aandacht aan kunst, media en cultuur. Eerst maak je kennis met een breed aanbod om zo te ervaren wat je het leukste vindt. Daarna kun je je verdiepen in die vakken.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Zoeken

Teambuilding 2e klassers

Bericht geplaatst op: 1-9-2019

Nieuws


Teambuilding!

Je zit in een nieuwe tweede klas en wilt bij de start van het schooljaar graag je klasgenoten maar ook andere klassen beter leren kennen...dan ga je dus met zijn allen naar het Haarlemmermeerse bos voor een goede teambuilding!

Daar maak je samen een catapult, moet je communiceren om een parcours blind af te leggen, moet je elkaar door een spinnenweb heen tillen en moet je op elkaar kunnen vertrouwen om een ravijn over te steken. Het komt aan op samenwerking, vertrouwen, inzicht, keuzes maken en doorzettingsvermogen. Precies wat je de rest van het jaar ook zo nodig hebt. Dus als je ongeschonden het Haarlemmermeerse bos uitkomt dan kan er de rest van het jaar niets meer misgaan😊!

Klik hier voor meer foto's van deze activiteit.Terug