Welkom

Informatieavonden:
- woensdag 8 januari '20 van 19.30 - 21.00 uur
- donderdag 9 januari '20 van 19.30 - 21.00 uur
Vanaf 19.00 uur staat de koffie/thee klaar.

mavo bètadesign

Als je een mavoleerling bent en je graag samenwerkt, creatief bent, interesse hebt voor technische problemen en durft te presenteren dan is bètadesign vast en zeker iets voor jou!

vwo science technasium

Stel je vaak vragen? Durf je op zoek te gaan naar antwoorden? Hou je van wetenschap, proefjes en ontdekken? Dan is science misschien wel wat voor jou!

havo technasium

Tijdens O&O leer je niet uit boeken, maar werk je aan levensechte opdrachten vanuit de praktijk met echte bedrijven of instellingen als opdrachtgever.

kunst media cultuur

We besteden veel aandacht aan kunst, media en cultuur. Eerst maak je kennis met een breed aanbod om zo te ervaren wat je het leukste vindt. Daarna kun je je verdiepen in die vakken.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Zoeken

Maatschappelijke stage 3H/T/S/V

Bericht geplaatst op: 30-9-2019Ieder jaar gaan onze leerlingen 30 uur aan de gang voor een non-profit organisatie. Het doel is de maatschappelijke participatie en betrokkenheid te vergroten. Verder stimuleert het een actieve en zelfstandige houding. Leerlingen zoeken zelf een stageadres. Dat kan een sportvereniging, zorginstelling of kinderboerderij zijn. Maar natuurlijk is een bibliotheek of museum ook een prachtige plek op de stage te vervullen. Mogelijkheden zijn er genoeg.

De leerlingen van klas 3H/T/S/V kunnen hun maatschappelijke stage tijdens het schooljaar (buiten schooltijden om) of aan het einde van het schooljaar doen. Ze leren op deze manier zaken als op tijd komen, je aan afspraken houden en initiatief tonen. Voor velen is dit de eerste keer dat ze een soort van baantje hebben en daar verantwoordelijkheid voor dragen. Dit soort stages helpen ook bij het ontdekken van hun interesses en kwaliteiten.

De afgelopen 2 weken hebben alle klassen informatie hierover gekregen. Ouders zijn ingelicht tijdens de ouderavonden. Leerlingen zijn enthousiast en de eerste aanvragen komen binnen. Hopelijk kunnen we, net als vorig schooljaar, veel instellingen in Hoofddorp en omstreken blij maken met de inzet van de leerlingen van het Kaj Munk College.

Voor meer informatie hierover kun je mailen naar : maatschappelijkestage@kajmunk.nl

Terug