Zoeken

In het kort

Als je een mavoleerling bent en je graag samenwerkt, creatief bent, interesse hebt voor technische problemen en durft te presenteren dan is bètadesign vast en zeker iets voor jou.

Hoe werkt het?

Iedere 8 weken werk je aan een project binnen het vak 'technologie en toepassing' (T&T). Je gaat dan de theorie van verschillende vakken in de praktijk toepassen. Hierbij werk je in groepjes en is samenwerken natuurlijk heel belangrijk. Je krijgt het vak T&T vier uur per week.

Wat moet je kunnen?

De bètadesignbrugklas is een mavo/havo-brugklas. Daarna gaat bètadesign door op mavo-niveau. Tijdens de projecten krijg je de vrijheid om problemen op jouw manier op te lossen. Dat betekent dat je wel zelfstandig moet kunnen werken. Plannen en organiseren is ook belangrijk, maar je moet vooral nieuwsgierig zijn en het leuk vinden om iets nieuws te verzinnen! Voor meer informatie over bètadesign kun je mailen naar end@kajmunk.nl of bekijk de flyer over bètadesign.

Hieronder vind je een filmpje van de IRIS Inspiratiedag, over Bètadesign:De laatste tijd bij bètadesign...

Image: Poldersport 3e jaars
12-9-2018
6 september: Poldersporten met alle 3e klassen.
Image: Young Solar Challenge
27-6-2017
Komende weken zal het Kaj Munk College mee gaan doen aan de Young Solar Challenge.
Image: Pilot T&T
8-6-2016
Groot nieuws: Bètadesign krijgt zijn eigen examenvak! Het Ministerie heeft afgelopen maandag een einde gemaakt aan onze onzekerheid. We zijn vanaf volgend schooljaar pilotschool voor het vak Technologie en Toepassing (T&T), de nieuwe naam voor het vak dat we nu nog O&O noemen.