Zoeken

Marsmissie

Aan het einde van jaar 3 werken leerlingen uit 3S en 3T gezamenlijk aan een uitdaging: een missie naar Mars.

Van het opzetten, plannen, uitvoeren en nabeschouwen, alles ligt in handen van de leerlingen en organisatiestructuur.

Wat is er allemaal mogelijk op Mars en wat kan er misschien wel helemaal niet? Lukt het de astronauten om het door jou voorbereide proefje uit te voeren en wat komt hier uit?
Hierin is de samenwerking tussen alle zogenaamde departments erg belangrijk. Elk department heeft een specifieke taak. Enkele voorbeelden: medisch team, technische dienst, robotica, food & planning en organisatie.

Alle departments samen zijn uiteindelijk verantwoordelijk voor het organiseren van de 24-uurs missie. De 24-uurs missie zal op school worden uitgevoerd. Alle leerlingen verblijven 24 uur op school.

Failure is not an option!

Marsmissie 2017

De afgelopen weken zijn de leerlingen uit 3S1, 3S2, 3T1 & 3T2 druk bezig geweest met de voorbereiding van de 24-uur missie naar Mars.

Donderdag 13 juli om 09:00 uur stijgen ze op. Vrijdag 14 juli om 09:00 uur zal de missie afgerond worden. 24 uur lang zal er gewerkt worden door de verschillende Departments. Vanuit Ground Control, het commandocentrum en centrale punt tijdens de marsmissie zal de missie gemonitord worden. Hier zal elk department via te bereiken zijn en zullen allerlei opdrachten en bezigheden gestart en uitgevoerd worden.

Livestream

Dit jaar zal de missie in zijn geheel live online te volgen zijn! Er zal een livestream zijn. Je zult afwisselend kunnen kijken naar de Ground Control, naar interviews met diverse 'rollen' binnen de missie en naar specifieke activiteiten.

klik hier om meer te weten te komen over deze livestream en de interactie die je aan kunt gaan met de Marsmissie!

Galerij

Voor een foto-impressie van de voorbereidingsfase van de missie, klik hier.
Voor een foto-impressie van de 24-uurs missie, klik [hier]*.


----------
* Deze galerij zal spoedig online komen.