Medewerkers

Dankzij onze docenten

Medewerkers

We vinden het belangrijk om te investeren in de groei en ontwikkeling van iedereen, zowel leerlingen als medewerkers. Daarvoor is de sfeer op school erg belangrijk. Dit zie je terug in onze kernbegrippen, die gaan over resultaat, sociale relaties, invloed en veiligheid.

We streven naar een prettig en duidelijk leerklimaat voor onze leerlingen, maar we willen ook dat onze medewerkers zich hier helemaal thuis voelen. Als we goed voor onze medewerkers zorgen, heeft dat een positieve invloed op de kwaliteit van ons onderwijs en zorgt het ervoor dat medewerkers met plezier bij ons blijven werken.

lees meer

Het betekent ook dat we medewerkers op het juiste moment willen betrekken bij belangrijke onderwerpen die binnen de school spelen. We gaan met elkaar in gesprek, niet alleen tijdens officiële vergaderingen, maar ook tijdens informele momenten, zoals bij het koffiezetapparaat of tijdens gezellige evenementen zoals de kerstborrel. We zoeken elkaar op en zorgen ervoor dat elke medewerker zich gezien en gehoord voelt.

Bij het Kaj Munk College werken we in teams. De schoolleiding bestaat uit de rector, de onderwijskundige teamleiders en het hoofd bedrijfsvoering. Elke teamleider stuurt een groep docenten aan, die samen verantwoordelijk zijn voor het onderwijs en de begeleiding van leerlingen in hun klassen. Dit stelt ons in staat om dat prettige en duidelijke schoolklimaat te creëren en integrale leerlingbegeleiding te bieden.

Het hoofd bedrijfsvoering geeft leiding aan de onderwijsondersteunende medewerkers die, vanuit hun eigen vakgebieden, bijdragen aan een fijne leer- en werkomgeving voor leerlingen en medewerkers.

Hieronder de mensen van de schoolleiding met hun verantwoordelijkheden:

Mevrouw I. Hoogervorst, teamleider 1 en 2 mavo a.i.

De heer R. Pereira, teamleider 3 en 4 mavo

Mevrouw S. Siddré, teamleider 1 en 2 havo/vwo

De heer D. Koehorst, teamleider 3, 4 en 5 havo

Mevrouw H. Hengst, teamleider 3 t/m 6 vwo

De heer S. Mijnsbergen, rector a.i.

De heer E. Dekker, hoofd bedrijfsvoering

Het Kaj Munk College is onderdeel van de stichting IRIS. Binnen IRIS vinden we opleiden en ontwikkelen zeer belangrijk. Daarom bieden we allerlei kansen voor scholing en zijn er volop carrièremogelijkheden op onze aangesloten scholen.

Als opleidingsschool bieden we een uitstekende praktijkopleiding voor nieuwe docenten. Onze ervaren docenten, die speciaal zijn opgeleid voor dit doel, begeleiden startende docenten en docenten in opleiding. We zijn zelfs een opleidingsschool voor studenten van universiteiten en hogescholen, zoals de Vrije Universiteit en de Hogeschool van Amsterdam. Door dit alles brengen nieuwe docenten niet alleen hun frisse ideeën in, maar geven ze ons ook nieuwe inzichten die ons onderwijs beter maken. We leren samen en van elkaar.

Lijkt het je mooi bij ons te komen werken? Bekijk dan het actuele overzicht van onze vacatures. Misschien ben jij wel de volgende aanwinst voor ons geweldige team!