Toptalenten

Ontdek de mogelijkheden

Toptalenten

Iedereen heeft een talent! Jij ook.

Op het Kaj Munk College hebben we leerlingen die hun talent naar een hoger niveau willen brengen door hier extra tijd aan te besteden. Denk aan sport, muziek, dans, theater, modellenwerk en nog veel meer. Sommigen zijn zelfs wereldkampioenen, spelen in musicals, voetballen bij grote clubs, of zijn toppers in andere gebieden. Deze leerlingen noemen we toptalenten.

We vinden het belangrijk dat jij naast school je talent verder kan verbeteren. Daarom helpen we je om school en je talent te combineren. Als je bij ons op school zit en de extra tijd die jij aan je talent besteed niet goed kan combineren met school, kun je zelfs in aanmerking komen voor een speciaal toptalentencontract. Dus als jij ook je talent naar een hoger niveau wilt tillen, laat het ons dan weten en ontdek de mogelijkheden.

lees meer

Sportieve School

Het Kaj Munk College in Hoofddorp is erkend als “Sportieve School” door het Olympisch Netwerk Noord-Holland (www.onnh.nl). We zijn een van de eerste scholen in Noord-Holland met deze titel. Sportieve scholen helpen talentvolle leerlingen om hun talent met school te combineren. Ons toptalentenbeleid voldoet aan deze criteria, en daar zijn we trots op.

Vragen

Neem contact op met onze toptalenten coördinator, dhr. Bakker via toptalenten@kajmunk.nl