Onze missie & visie

Ruimte voor jouw talent

Onze missie & visie

De missie van onze school is superbelangrijk, en die is: “Mensen aan het stuur van hun ontwikkeling”. Dat betekent dat we jullie willen helpen om klaar te zijn voor het leven, niet alleen op school, maar ook daarbuiten. In de wereld van vandaag moet je steeds meer zelfstandig zijn, jezelf kunnen sturen en jezelf kunnen ontwikkelen. We noemen dit de ’21st century skills.’

We willen dat je steeds meer de baas bent over jouw eigen leerproces. Dat betekent eigenlijk dat we samenwerken om te begrijpen hoe jij leert en hoe we je kunnen helpen dat nog beter te doen. Zodat je zelf ontdekt hoe je succesvol kunt zijn in de verschillende vakken op school. Dit noemen we formatief leren. Met minder toetsen en een cijfer voor al je inspanningen door het jaar heen.

lees meer

Onze slogan is “EEN GEWELDIGE SCHOOLTIJD”. Want wij geloven dat een goede sfeer heel belangrijk is voor goede resultaten. Iedereen is uniek en iedereen mag er zijn. Het Kaj Munk wil jou helpen om jezelf te ontwikkelen en je eigen keuzes te leren maken. Vriendschappen en een veilige omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn, helpen daarbij.  Wij zorgen ervoor dat jouw tijd bij ons op school zo fijn mogelijk is. Als  jij je goed voelt, dan kun je zelf ook weer je steentje bijdragen. En zo maken we samen de wereld elke dag een beetje mooier.