Ons onderwijs

“Mensen aan het stuur van hun ontwikkeling”

Ons onderwijs

De missie van onze school is superbelangrijk, en die is: “Mensen aan het stuur van hun ontwikkeling”. Dat betekent dat we jullie willen helpen om klaar te zijn voor het leven, niet alleen op school, maar ook daarbuiten. In de wereld van vandaag moet je steeds meer zelfstandig zijn, jezelf kunnen sturen en jezelf kunnen ontwikkelen. We noemen dit de ’21st century skills’.

lees meer

Formatief leren

We willen dat je steeds meer de baas bent over jouw eigen leerproces. Dat betekent eigenlijk dat we samenwerken om te begrijpen hoe jij leert en hoe we je kunnen helpen dat nog beter te doen. Zodat je zelf ontdekt hoe je succesvol kunt zijn in de verschillende vakken op school. Dit noemen we formatief leren. Met minder toetsen en een cijfer voor al je inspanningen door het jaar heen.

Een geweldige schooltijd

Oh, en onze slogan is “EEN GEWELDIGE SCHOOLTIJD”. Want wij geloven dat een goede sfeer heel belangrijk is voor goede resultaten. Iedereen heeft unieke talenten. Kaj Munk wil jou helpen die talenten te ontwikkelen. Vriendschappen en een veilige omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn, helpen daarbij. Dus, onthoud dat je aan het stuur van je eigen ontwikkeling staat. Wij zijn hier om leerlingen te helpen schitteren en groeien, op school en in het leven!