We zijn er voor je

Op naar je eigen top

We zijn er voor je

Kaj Munk is er voor gewone én buitengewone talenten.

Op Kaj Munk proberen we jouw talent te ontwikkelen, denk bijvoorbeeld aan talent voor samenwerking, talent voor talen en voor natuurwetenschappen, maar ook aan technisch, creatief, organisatorisch, sociaal en sportief talent.

‘Kortom, talent om te leren voor het leven, om het juiste diploma te halen.’

Begeleiding voor iedereen

Naast je docenten staat er nog een heel team van begeleiders voor je klaar:

Je mentor ondersteunt en begeleidt je bij alles wat met school en studie te maken heeft, maar eventueel ook bij andere zaken. In de brugklas assisteren twee leerlingen uit de bovenbouw – de zogenaamde leerlingmentoren – de mentor. Zij bouwen een persoonlijke band met je op, zodat je je snel thuis voelt op Kaj Munk.

Je teamleider geeft leiding aan een groep docenten die samen verantwoordelijk zijn voor het onderwijs aan en de begeleiding van leerlingen in een aantal klassen. De leerlingcoördinator is (na de mentor) het eerste aanspreekpunt voor leerlingen en ouders. Hij/zij ondersteunt de teamleider bij alle leerlinggerelateerde zaken.

‘Kortom, we doen er alles aan om te zorgen dat je je thuis voelt.’

Ondersteuning voor toptalent

En dan zijn er nog speciale faciliteiten voor bijzondere talenten:

Toptalenten, bijvoorbeeld op het gebied van sport, muziek, dans, of toneel, krijgen dankzij ons toptalentenbeleid de kans om hun intensieve activiteiten op dat gebied te combineren met een succesvolle schoolloopbaan. Lees hier meer over onze toptalenten.

‘Kortom, we bieden toptalenten alles wat nodig is om optimaal te presteren.’