KleinKunstAvond groot succes

1 min

“Dat ik als eerste moet, maakt het wel een beetje spannend”, zegt een geconcentreerde Sena tijdens het tot in de puntjes voorbereidde diner. Een bomvolle zaal, blije gezichten en staande ovaties, kortom: een memorabele avond vol inspiratie, emotie en creativiteit van onze moedige leerlingen.

Het presentatietrio, bestaande uit Liam, Mayte en Ceara,  start stipt om 19.30 uur en dat moet ook wel. Het programma is zo mogelijk nog voller dan de zaal en het publiek zit op het uiterste puntje van de banken. Alle afdelingen en jaarlagen van de school zijn ruimschoots vertegenwoordigd in de vorm van zang, dans en instrumentele optredens.

Ervaren performers Frederique, Alisa en de zusjes Moritz voelen zich duidelijk thuis terwijl nieuwkomers als Vera en Mina dapper een sterk debuut maken.

Deze door de presentatie als girlpowereditie getypeerde avond wordt tijdens het slot nog in balans gebracht wanneer onze nieuwe collega Aardrijkskunde zijn vijfkoppige mannelijke band op het podium laat verschijnen. Naarmate het slotnummer Sweet home Alabama aanzwelt staan collega’s, artiesten en hun familieleden op om mee te dansen en te klappen.

Sweet home Kaj Munk!